Advisers ontwikkelt sinds vele jaren een uitgebreid gamma van diensten: wij begeleiden de bouwheren in elke beslissende stap van hun opdracht: van de haalbaarheidsstudie over de uitvoering tot en met het advies en de technische follow-up na de uitvoering.

Wij creëren een meerwaarde door een optimale begeleiding en advies met inbegrip van kostenbeheersing, termijnen en bestaande reglementeringen.

Deze diensten leveren wij zowel voor private als publieke actoren.

Onze ervaring / background / historiek

Wij kunnen terugblikken op een ruime ervaring met kleine- en grootschalige projecten, die elk hun eigen complexiteit en typologie hebben.

Na een lange samenwerking met onze Britse partner, Tillyard quantity surveyors werd Advisers in 1987 een zelfstandige entiteit. Sindsdien werken we samen met architecten-en ingenieursbureaus. Tijdens deze periode hebben we onze ervaring constant verrijkt, onder meer door een innovatieve kijk op de markt en de technologische veranderingen.

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij vandaag aan onze nationale en internationale klanten een relevant en professioneel dienstenaanbod voorleggen, wat ook de aard of de complexiteit van de opdracht is.

Vanaf de haalbaarheidsstudie en investering

Advisers is uw gids en expert vanaf de haalbaarheidsstudie en de evaluatie van investeringsrisico’s tot en met het advies en de technische follow-up na de uitvoering.

Advisers begeleidt de opdrachtgever en architect door middel van een globale aanpak gebaseerd op de “wet van Pareto” in de kostenberekening, het respect van de technische processen en professionele, precieze methodes met hoge toegevoegde waarde.

De complementaire en hooggekwalificeerde profielen van onze deskundigen die afkomstig zijn uit aannemingsbedrijven en studiebureaus (architecten, ingenieurs, technici) verlenen een hoog technisch karakter aan de oplossingen die wij onze klanten voorstellen:

Één aanspreekpartner en ruime taalkennis

Om u een globale, integrale en klantgerichte dienstverlening te verzekeren, zijn onze verschillende expertises gegroepeerd bij één klantverantwoordelijke. Deze structuur waarborgt de dialoog met één enkele gesprekspartner, die een team leidt dat aangepast is aan de specifieke opdracht.

Wij kunnen beroep doen op een internationaal team dat beschikt over een uitgebreide talenkennis (nederlands, frans, engels, duits) zodat wij uw dossier op een professionele manier in uw moedertaal kunnen begeleiden.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en een hedendaagse bedrijfsstructuur kunnen wij u een permanente bereikbaarheid en een perfecte transparantie van informatie bieden.

Our core services

  • Project Management and representation
  • Cost Control & Consultancy
  • Construction Management

Our complementary services

  • Sustainable & Environmental Consultancy
  • Real Estate Strategy
  • Urban Planning
  • Technical Expertise
  • Investment Assessment
  • Feasibilities
  • Health & Safety Management